Malu Zakar Kecil dan Pendek

Spread the love

SAYA mengalami masalah kemaluan kecil dan pendek, saya juga sering tiada ghairah untuk bersama isteri memandangkan keadaan saya yang kurang sempurna. Tiap kali bersama, hanya isteri yang melakukan aksi.
Apa harus saya lakukan demi mencapai kesempurnaan diri sebagai lelaki sempurna, adakah masalah ini masih boleh diatasi?

DUAN
Kuala Kangsar, Perak

Bukan anda seorang saja yang berasa anggota kelamin kecil. Malah lelaki yang mempunyai anggota sulit berbentuk normal dan saiz normal mengikut baka dan keturunannya juga rasa begitu.

Jadi tidak hairan jika ada pelbagai krim, kapsul ajaib dan kaedah urutan serta teknik suntikan yang kononnya khusus untuk menangani masalah saiz alat kelamin lelaki mendapat sambutan hangat tanpa mengira sama ada ia berkesan dan selamat.

Tidak hairan juga jika sebahagian besar lelaki yang mengamalkan kaedah itu merana dalam sepi kerana kesan sampingan dan kesan salah guna kaedah itu akan mensia-siakan dirinya.

Daripada keterangan yang anda beri, nampaknya pasangan anda sangat teruja dengan anda memandangkan dia kerap beraksi daripada anda. Ini keadaan yang positif, bukan sebaliknya.

Jika tidak puas dan tidak seronok, tentu dia tidak rancak melakukan hubungan intim dengan anda. Ini sebenarnya petanda yang anda lelaki sempurna.

Buang sikap negatif anda dan sama-sama menikmati keseronokan hidup bersama pasangan. Jangan bandingkan diri anda dengan orang lain. Bekerjasama dengan pasangan dan jika ada apa-apa yang kurang, dapatkan pandangannya dan sama-sama cuba mengatasinya.

Jika masalah dialami itu ada kaitan dengan kesihatan, jumpa doktor atau pakar berkaitan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...