Sakit Pangkal Tepi Perut selepas Pancut

Spread the love

SAYA menghadapi kesakitan ketika melakukan perhubungan seks.
Adakah kesakitan yang dirasakan pada pangkal tepi perut kerana menahan mengeluarkan air mani boleh mendatangkan kesan kepada alat kelamin?

REMY,Kuala Lumpur

?urutan zakar lelaki? !! Sekali sesi urutan Kembang Macam Tedung Selar !! Urutan zakar merupakan terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi besar dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama batu. Malahan kelebihan paling ketara selepas sesi urutan ini ialah apabila anda sudah klimaks (melepaskan pancutan air mani) zakar anda akan tetap menegang keras,insyaallah. Apabila anda telah menjalani beberapa sesi urutan bersama saya, lihatlah perubahan paling ketara terhadap ukuran dan isipadu otot zakar anda. Zakar anda menjadi besar dan mantap.
DIRECT Weechat saya urutbatin sungkai…saya bantu anda….

Apabila lelaki terangsang, perjalanan darah kepada zakar meningkat dan anggota berkenaan menegang. Otot badan terutama sekali otot pinggang, perut, paha dan punggung dalam keadaan tegang ketika klimaks.

Ketika seseorang itu dalam keadaan terangsang, otot badannya dalam keadaan separa mencengkam apatah lagi jika mengawal daripada klimaks. Dia terpaksa menahan otot perut dan mungkin mengemut supaya proses permulaan ejakulasi terencat.

Dengan menggunakan daya yang tinggi untuk mengawal ejakulasi, sudah tentu otot terasa tidak selesa dan mungkin sakit atau lenguh. Perkara ini akan dialami setiap kali berkelakuan sedemikian.

Jika mampu menerima keadaan tidak selesa itu, perkara tadi bukan masalah untuknya tetapi sekiranya berasa tidak selesa apa yang harus dilakukan ialah menghentikannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...