Zakar Kendur Bila Kuat Melancap

Spread the love

SAYA berusia 17 tahun dan gemar melakukan onani.

Keadaan ini berlarutan sejak kanak-kanak hingga sekarang. Adakah itu penyebab zakar saya mengendur bila saya berdiri dan berjalan.

Saya dapati zakar saya kurang tegang berbanding zakar kawan-kawan saya. Apakah yang perlu saya buat pada masa sekarang?

POKJI
Kemaman, Terengganu

MENYENTUH tubuh badan untuk menikmati keselesaan dan kesegaran adalah perkara biasa.

Apabila bahagian tubuh badan yang disentuh itu menyeronokkan, maka perkara itu akan diulangi dan menjadi kelaziman, tanpa mengetahui yang amalan itu sebenarnya amalan yang bergelar ‘onani’.

lelaki1Anda mungkin jenis yang suka menyentuh tubuh badan dan kebetulan seronok pula dengan menyentuh dan membelai anggota kelamin hingga mencapai kepuasan atau klimaks.

Untuk menikmati keseronokan yang lebih, anda akan menarik zakar dan perbuatan yang dilakukan sejak sekian lama membuatkan anggota itu berbentuk luar biasa atau hilang rupa bentuk normalnya.

Kulit zakar jenis yang mudah mengembang, sama juga dengan otot dalaman. Jika struktur elastik sudah hilang dayanya serta kesan ‘wear and tear’ maka anggota itu akan kelihatan mengendur dan terkulai.

Perubahan ini biasa berlaku kepada lelaki berusia. Nampaknya anda kini mempunyai zakar yang seakan lelaki tua. Jika sayangkan anggota mutlak anda itu, memandangkan ia hanya ada satu saja (tidak sepasang), anda perlu kurangkan aktivti onani tu sehingga mampu menghentikannya sama sekali.

Anggota itu untuk tujuan hubungan silaturahin dengan pasangan dan bukan untuk disia-siakan seperti dilakukan itu.

Jangan sampai zakar anda mati pucuk atau tidak berfungsi dengan baik, baru hendak menyesal. Kerana sesal dulu berpendapatan, sesal kemudian tidak berguna.

(Sumber Harian Metro)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...