Zakar Tiada Perubahan Selepas Guna Pro Extender

Spread the love

SAYA berumur 27 tahun dan zakar hanya berukuran empat inci ketika ereksi. Saya pernah menggunakan produk pembesaran zakar iaitu ‘pro extender’ yang dibeli di stokis, tetapi pangkal zakar sakit selepas hampir dua bulan menggunakannya walaupun hanya dipakai pada waktu malam.

Paling menghairankan, zakar saya tidak mengalami perubahan dengan penggunaan alat terbabit.
JEJAKA RUNSING
Kuala Lumpur

suhutestisAnda membuat keputusan menambah saiz anggota kelamin menggunakan alat regangan otot tiruan tanpa merujuk kepada doktor atau pakar kaedah regangan otot. Anda boleh teliti profil pakar dan rujuk di laman www.andromedical.com sebelum membeli alat regangan otot zakar.

Ada kemungkinan alat yang anda beli adalah palsu. Jangan terkejut kerana alat ini banyak dalam pasaran dan Internet.

Adakalanya laman web pelbagai nama turut menggunakan nama pakar atau nama doktor, seolah-olah menggambarkan pakar atau doktor terbabit menyokong alat berkenaan.

Adakalanya mereka menunjukkan gambar tulen tetapi menjual alat tiruan. Sudah berkali-kali saya jelaskan perkara ini tetapi masih ada yang tertipu.

Jika melayari www.andromedical.com anda dapat melihat beberapa jenis alat regangan otot zakar dan ia direka bentuk untuk mengendalikan masalah tertentu berkaitan anggota kelamin lelaki.

Alat regangan sesuai untuk anda ialah khusus untuk lelaki yang mempunyai ukuran saiz kecil, iaitu ‘micropenis’.

Kos alat ini dianggarkan RM1,100 dan cara pemakaiannya khusus untuk lelaki yang memiliki anggota kelamin kecil. Jika anda gunakan alat yang tidak sesuai, tentu anggota kelamin terasa sakit dan boleh membuatkan anda tidak mahu meneruskan penggunaannya.

Alat tiruan diperbuat daripada logam berat dan semua aksesorinya tidak sesuai serta tidak tahan lama. Jika menggunakannya juga, anggota kelamin mengalami tekanan serta mungkin rosak dan cedera.

Alat regangan perlu digunakan mengikut jadual penggunaannya. Jika masa regangan kurang lima jam atau kerap ditanggal, tindak balas penambahan sel dan tisu ke otot zakar tidak berlaku. Alat ini perlu digunakan mengikut jadual dan mengikut peraturan di dalam buku panduan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...